Enormous Lash: Het wimperserum dat ongelooflijk lang zou moeten meegaan, en goed zou voeden?

Enourmous Lash is het wimperserum zonder prostaglandine en parabenen, met alleen goed bekende ingrediënten in de wereld van haarverzorging. Om aan te brengen op wimpers en wenkbrauwen.

Verlenging en verdikking: Verlenging voldeed niet aan mijn verwachtingen. Alhoewel het serum bestanddelen bevat die de aanmaak van creatine stimuleren, gebeurde er niets met mijn haar. Aan de andere kant, een goede voeding maakte ze dikker. 3 weken zijn genoeg om dit effect te verkrijgen en na 4 weken werd het voor het blote oog zichtbaar.

Versterking en voeding: Het wimperserum bestaat uit panthenol, arginine en ceramidecomplex, welke vaak worden toegevoegd aan verschillende cosmeticaproducten, vooral aan haarcosmetica. Voeding was zichtbaar na een paar dagen van het gebruik van het product. Ze waren gemakkelijk te borstelen. Na 3 weken van aanbrengen werden ze erg glanzend.

Duurzaamheid van resultaten: Het gevoede effect gaat iets langer dan een maand mee. Na die tijd zien de wimpers er gezond uit, maar verliezen ze hun fantastische conditie die ze bereikten toen je het wimperserum aanbracht.

Inhoud en doeltreffendheid: De verpakking van het wimperserum bevat 6ml vloeistof. De doeltreffendheid is helaas slecht want het borsteltje neemt onnodig veel cosmetica op. Het is velen malen gebeurd dat ik teveel van de cosmetica op het borsteltje nam en het vloeide zo van mijn wimpers in mijn oog, met tranen tot het onderste ooglid. Het moet tweemaal per dag worden aangebracht voor maximale resultaten.

Bijwerkingen: Irritatie kan optreden, alhoewel de het wimperserum geen prostaglandine of parabenen bevat. Gebruikers raden aan om het product eerst op de huid aan te brengen als test om te zien of er ongewenste effecten optreden. Ik had geluk omdat ik het aanbracht zonder angst.

Kwaliteit verpakking: De verpakking trok me echt aan. Bovendien is het wimperserum zelf verpakt in een tube-vormige verpakking in kleuren die verbonden zijn aan de cosmetica.