LiLash: Een populair product voor spectaculaire wimpers. Is het echt te vertrouwen?

LiLash – het wimperserum, welke de wimpers maximaal verlengt. In het aanbod van de fabrikant vinden we ook LilBrow – een product dat de wenkbrauwen dikker maakt.

Verlenging en verdikking: Het wimperserum heeft een ongelooflijke impact op het verlengen van de wimpers. Effecten zijn na 6-8 weken zichtbaar. Ik kan zeggen dat mijn wimpers zo’n 10% langer waren, mijn vriendinnen viel het gemakkelijk op.

Versterking en verzorging: Ik merkte niets bijzonders op in deze categorie. Het wimperserum kan het haar hebben opgebouwd en de conditie ervan hebben verbeterd dankzij de intensieve verlenging, maar het was niet zichtbaar met het blote oog.

Duurzaamheid van resultaten: Bereikte resultaten gingen zo’n 3 maanden mee, ik bedoel hiermee de nieuwe haartjes die zijn geactiveerd en groeiden tijdens de behandeling.

Inhoud en doeltreffendheid: Een groot nadeel voor mij is dat ik het wimperserum niet kan gebruiken op zowel mijn wimpers als wenkbrauwen. De fabrikant heeft aparte producten gemaakt voor wenkbrauwen. Als het gaat om de inhoud van de cosmetica – hebben we twee oplossingen – 5,91 ml en 2,95 ml. Volgens de meningen van gebruikers is het grote flesje makkelijk genoeg voor een half jaar. Ik had het genoegen om het kleine flesje te mogen testen (vooral vanwege de prijs) en het ging iets meer dan 3 maanden mee.

Bijwerkingen: Het voortdurende gebruik kan verkleuringen veroorzaken van het ooglid, wat gelukkig niet blijvend is en na enige tijd verdwijnt. Verder had ik ook last van roodheid, een zwelling en jeuk. Geen wonder, want er zit een hoge concentratie in van het actieve ingrediënt tegen glaucoom en bloeddruk van de oogbal – prostagladine, wat zeer nuttig is voor de groei van wimpers.

Kwaliteit verpakking: Ik vind de afdruk leuk die ze gebruiken voor de naam Lilash and ombre – een stijlvolle verpakking. Aan de andere kant trekt het flesje niet de aandacht met iets bijzonders. Het is simpel, zilver en de applicator heeft de vorm van een eyeliner, wat helpt om het wimperserum op de juiste plek aan te brengen.