Nanolash: Dit is mijn Nr. 1!

Zodra Nanolash wimperserum de markt betrad, kreeg het een breed scala aan supporters, waaronder ikzelf. Er zijn drie woorden die de cosmetica beschrijven – verlengend, verdikkend en verzorgend. Eindelijk kunnen we het brandende gevoel en rood worden van het oog vergeten.

Verlenging en verdikking: Nooit eerder groeide ik zulke lange wimpers. Na vier weken bereikte mijn wimpers mijn bovenste ooglid. Ze werden steviger, vooral bij de basis, omdat ze zoveel beter in de huid geworteld zaten. Als het gaat om verbetering van volume, is het moeilijk om verbeteringen aan te geven omdat ik van nature dikke wimpers heb.

Versterking en verzorging: Nanolash maakt de wimpers niet alleen krullend op een natuurlijke manier, het verandert ook de kleur naar donkerder, waardoor elke wimper en de lengte ervan zichtbaar is. Verder zien de wimpers er mooi en gezond uit, dus meerdere keren voelde ik me vrij om mijn huis te verlaten zonder make-up.

Duurzaamheid van resultaten: Om de effecten van deze schoonheidsbehandeling te behouden, is het raadzaam om een flesje van de cosmetica aan te schaffen en deze consequent aan te brengen, zelfs een keer per week, de wimpers te voorzien van de juiste stimulerende stoffen. Een flesje van het wimperserum gaat drie maanden mee wanneer je het dagelijks aanbrengt en daarna nog drie maanden bij wekelijks gebruik.

Inhoud en doeltreffendheid: Eyeliner-achtig borsteltje is zo te zien de best mogelijke oplossing voor wimperserums. De cosmetica wordt gelijkmatig aangebracht op de juiste plek. De hoeveelheid wimperserum is genoeg voor de gehele duur van de schoonheidsbehandeling, of in sommige gevallen, zelfs langer. Dit is mogelijk dankzij de dikke consistentie van de cosmetica. Dit kenmerk van Nanolash maakt dat het serum gemakkelijk is aan te brengen. Ik heb nooit problemen ervaren met het aanbrengen. Nanolash voldoet gemakkelijk aan mijn verwachtingen.

Bijwerkingen: Enorme voordeel van Nanolash is het gebruikscomfort. Eindelijk, geen vastgeplakte oogleden, niets dat in je ogen komt, het brokkelt niet af en nog wel het belangrijkste: geen irritatie of roodheid. De conditioner wordt ontzettend snel geabsorbeerd, dat is de reden waarom ik volledig ben vergeten dat ik het op mijn oogleden had.

Kwaliteit verpakking: De verschijning van het flesje komt echt overeen met mijn verwachtingen. Het kan worden gezegd dat het ontwerp erg elegant is zelfs de aandacht trekt. Esthetiek speelt een belangrijke rol als het gaat om cosmetica, zelfs de verpakking doet ertoe. Het borsteltje is gemaakt van vezels van medium hardheid, wat op zijn beurt een precieze applicatie mogelijk maakt en niet prikt of kietelt.

Prijs: Eindelijk, alle effecten komen samen met een redelijke prijs.

Website: http://nanolash.nl