LashPump: Is LashPump onze aandacht waard?

De reclame van LashPump Wimperserum is gebaseerd op de effecten van wimperextensie en verdikking, maar op dat gebied is het niet beter dan andere producten van zijn soort.

Verlenging en verdikking: Polypeptiden, welke eiwitsynthese veroorzaken (de productie van collageen) werken aan het dikker maken en verlengen van wimpers en boosten de groei van de wimper. Misschien werkt dat bestanddeel voor sommige mensen, maar in mijn geval bleven de lengte en dikte zoals ze waren.

Versterking en verdikking: Het bestanddeel van het wimperserum – panthenol – heeft hydraterende eigenschappen. Met dit wimperserum voedde ik mijn wimpers en dankzij dat, werden ze elastisch en gekruld.

Duurzaamheid van resultaten: De effecten van gevoede wimpers gingen een maand mee. De verbetering was merkbaar door het gemak van aanbrengen van mascara (het was gemakkelijk om de wimpers te borstelen).

Inhoud en doeltreffendheid: Het wimperserum bevat 6 ml van het serum. Deze inhoud is voldoende voor 4 maanden van behandeling en regelmatig aanbrengen van de cosmetica om de bereikte resultaten te behouden.

Bijwerkingen: De fabrikant garandeert dat het product veilig is voor de ogen. In dit geval heb ik geen irritatie ervaren. Ik heb zelfs per ongeluk mijn oog geraakt, maar er gebeurde niets – geen branderig gevoel of roodheid, ik heb mijn oog uitgespoeld met water voor de zekerheid.

Kwaliteit verpakking: Eindelijk, een afbeelding met wat intensere kleuren (ik kom altijd zilveren flesjes tegen). Metallic kastanjebruin ziet er leuk uit op mijn make-uptafeltje. De applicator in de vorm van een borsteltje is de juiste vorm als het gaat om wimperserums. Maar de haartjes ervan zijn stug. Het is heel moeilijk om de juiste hoeveelheid van het serum aan te brengen op de juiste plek.