XLash: Is het echt doeltreffend en veilig?

Het wimperserum is ontworpen door Natuemedicin om de look van onze wimpers en wenkbrauwen te verbeteren. Het is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en maakt de wimpers langer, dikker en donkerder.

Verlenging en verdikking: Ik merkte de eerste effecten na een maand op. De lichte wimperuiteinden werden langer, maar ze bleven wel onzichtbaar. Pas na het opdoen van mascara werden ze duidelijk te zien. Maar voor de goede verlenging moest ik 3 maanden wachten. De compositie omvat vele elementen, welke invloed zullen hebben op de verlenging, verdikking en het donker maken van de wimpers: uittreksel uit Folium Isatidis bladeren, Cacumen Platycladi-extract en Nigella Sativa-extract.

Versterking en voeding: ingrediënten die nuttig zijn met de voeding van wimpers: Fructus Chebulae-fruit, welke de haarwortels versterken en het koraalextract (follikelstimulatie). Nieuwe wimpers groeiden sterker en donkerder.

Duurzaamheid van resultaten: Ik moest 12 weken wachten op de juiste resultaten. In tegenstelling tot andere serums, bleven de effecten na het einde van de behandeling (uiteraard totdat nieuwe wimpers op natuurlijke manier tevoorschijn kwamen).

Inhoud en doeltreffendheid: Er zit 3 nl van het wimperserum in het flesje. Dankzij de dikke consistentie is de cosmetica doeltreffend en vloeit het niet naar beneden, het maakt een delicate lijn van wimperserum op de bovenste en onderste lijn van de wimpers. De conditioner moet eenmaal per dag worden aangebracht (het liefst voor het slapengaan).

Bijwerkingen: Erg gezwollen ogen. Soms voelde ik jeuk. In het geval van de langere behandeling is het het waard om jezelf te bewapenen met hydraterende oogdruppels – als iemand in staat is om ook maar een nacht te overleven. Al deze onplezierige effecten verdwenen na 3 dagen nadat ik was begonnen, waardoor ik door kon gaan met de behandeling. Ik vond veel ongunstige meningen online. Niet aan te raden voor mensen met contactlenzen.

Kwaliteit verpakking: Het wordt aangebracht met een borsteltje, welke je in staat stelt om de cosmetica met precisie te verspreiden. De inhoud is klein, maar het serum gaat meer dan 3 maanden mee.