MarveLash: Buitenlands serum met goede doeltreffendheid – is het het waard?

MarveLash is een wimperserum dat is geproduceerd op basis van natuurlijke ingrediënten, welke een invloed hebben op de wimpergroei en hun gezondheid. Het kan worden gebruikt voor wimpers en wenkbrauwen.

Verlenging en verdikking: Ik merkte pas na 4 weken een verlenging door het gebruik. Maar voor het verdikken moest ik langer wachten, totdat er nieuwe groeiden. De structuur was anders dan die van anderen. Een sterke wortel was zichtbaar.

Versterking en voeding: Vitaminen, kruiden en andere extracten (pompoenzaadextract, granaatappelextract, witte theebladerenextract en komkommerextract). Bovendien zit er biotine in, verantwoordelijk voor het versterken van het haar, en glycerine voor het hydrateren van de wimpers.

Duurzaamheid van resultaten: de effecten gingen maar 3 maanden mee. Ik kan toevoegen dat ik mooie lange wimpers had voor enige tijd, maar voor de prijs is het zeker niet lang genoeg.

Inhoud en doeltreffendheid: 3ml is niet zo doeltreffend, echter, andere wimperserums met dezelfde inhoud gaan zeker lang mee. Waarschijnlijk is het de fout van de consistentie van het wimperserum – waarschijnlijk droogt er een grote hoeveelheid aan de binnenkant van het flesje en droogt het daar op. Ik heb wat water toegevoegd aan het flesje, maar dat verpestte de cosmetica volledig.

Bijwerkingen: Natuurlijke ingrediënten veroorzaken geen irritatie aan de ogen. De fabrikant verzekert ons dat het wimperserum veilig is voor mensen met een gevoelige huid en degenen met contactlenzen. Ik voelde geen ongemak in verband met het product.

Kwaliteit verpakking: Het ontwerp van dit wimperserum spreekt mij wel aan. Een mooi vormgegeven zilveren flesje en een precieze applicator in de vorm van een zeer dun kwastje is de sleutel tot succes in termen van het visuele aspect.