RapidLash: Wimpergroei zo snel als de naam doet vermoeden?

RapidLash wimperserum was ontworpen om de wimpers te verlengen en te verdikken. Polypeptiden in de formule stimuleren wimpergroei, maken ze langer en krullen ze.

Verlenging en verdikking: Ik bracht de cosmetica elke avond aan en ik kon niet wachten op de eerste effecten. Ik wachtte geduldig omdat ik de cosmetica 8 weken lang moest aanbrengen (ik raakte de tel kwijt). Wimpers werden een beetje langer, maar het is beter om te zeggen dat ze slechts een klein beetje in beweging kwamen. Alhoewel veranderingen bijna onzichtbaar waren voor het blote oog, met mascara op zagen de wimpers er ongelooflijk uit. Ik kon niet geloven dat mijn ogen er zo goed uit konden zien.

Ik durfde ook het wimper op mijn wenkbrauwen te doen, waardoor deze delicater werden, meer expressief en dikker, veel sneller nog dan mijn wimpers. Natuurlijk werden mijn wimpers ook dikker en donkerder, maar ik moest veel langer wachten op het resultaat.

Het enige wat ik miste, was de krul in de wimpers. Dus ik gebruik de kruller om dat effect te bereiken.

Verterking en voeding: De wimpers werden een beetje elastischer. Aan de andere kant merkte ik geen verdikking of glans in de haartjes als indicatie van voeding.

Duurzaamheid van resultaten: Ik hoopte dat de effecten zouden blijden na de behandeling. Helaas, na een week werden mijn wimpers als vanouds.

Inhoud en doeltreffendheid: Er zit 3 ml van de cosmetica in de verpakking. Ik gebruikte een pakketje, bracht het dagelijks aan op zowel de bovenste als onderste wimpers.

Bijwerkingen: Als het wimperserum in het oog komt, zal het erg branden roodheid zal optreden. Je moet het oog wassen, drogen en de cosmetica nogmaals aanbrengen, maar dan voorzichtiger.

Kwaliteit verpakking: Het wimperserum is zeer doeltreffend, ondanks de hoeveelheid. Het effect is te bereiken met de hulp van het borsteltje als applicator. Het is genoeg om het op de wimperlijn aan te brengen. Je moet ook een beetje oefenen.