Revitalash: Is het echt de nummer een zoals wordt gezegd?

Revitalash stimuleert de wimpers en wenkbrauwen om maximaal te groeien. Het wimperserum maakt ze lang, dik en gevoed.

Verlenging en verdikking: Pas na 4 weken zie je een kleine verlenging. Het wordt over een paar dagen beter. Het enige waar ik over kan klagen, is dat de haartjes oneven groeien. Ik zou ze graag allemaal dezelfde lengte hebben. Maar ik kan begrijpen dat het wimperserum de groeifase van alle haartjes niet kan synchroniseren.

Ik was vooral blij toen ik na bijna 4 maanden zag dat mijn wimpers en mijn haar dikker waren, dus wat dat betreft kon ik stoppen met de henna-behandeling.

Versterking en voeding: Wimpers vielen bijna niet meer uit. Soms zie ik nog een wimperhaartje of twee op mijn wattenschijfje, maar dat gebeurt als ik mijn make-up niet voorzichtig genoeg verwijder.

Duurzaamheid van resultaten: Als je je wimpers lang en sterk wilt houden, moet je de conditioner twee keer per week aanbrengen om de effecten te behouden. Een verpakking is genoeg voor een behandeling, maar niet voor blijvende resultaten. Het is jammer dat ze Revitalash niet in kleinere verpakkingen verkopen, want ik ga niet zoveel geld uitgeven voor een cosmetica die ik slechts van tijd tot tijd gebruik.

Inhoud en effectiviteit: 4,1 ml is genoeg voor de gehele behandeling. Het borsteltje helpt om te voorkomen dat je het product verspilt en precies op de juiste plek aanbrengt.

Bijwerkingen: Een lichte irritatie, wat soms weer stopt, maar in sommige gevallen niet. Ik raad het niet aan aan mensen met een gevoelige huid rond de ogen.

Kwaliteit van het product: De applicator stelt je in staat om het serum op de lijn van de wimpers aan te brengen. Het aanbrengen van het wimperserum is niet moeilijk zoals met vele andere cosmetica van dit type. De verpakking zelf is niets bijzonders.