FEG: Is de doeltreffendheid een reden voor de populariteit?

FEG is het wimperserum welke de samenstelling van de juiste ingrediënten bevat om nieuwe, gegarandeerd lange wimpers te bieden. Het is ontzettend populair in de VS, Australië en Japan.

Verlenging en verdikking: Resultaten zijn na 4 weken vanaf het begin van de behandeling zichtbaar. Bimatoprost, een van de ingrediënten in het wimperserum, zorgt dat de wimpers groeien en langer leven. Het penetreert de huid en geraakt in de follikels, activeert de groei, verlengt de groeifase en gaat veroudering tegen.

Versterking en voeding: Het vitaminecomplex, met daarin retinylpalmitaat (puur vitamine A), boost de aanmaak van creatine in de huid, haar en nagels en maakt de opperhuid 30% harder en ontdoet het lichaam van vrije radicalen, wat zeer belangrijk is voor het verouderen van de huid.

Duur van resultaten: Ik heb het serum 4 maanden lang elke dag aangebracht na het grondig verwijderen van mijn make-up. Helaas ben ik ontevreden met de cosmetica. Ik dacht dat ik de beste had gevonden. Een week na het stoppen met de behandeling werden mijn wimpers weer zoals ze waren.

Inhoud en doeltreffendheid: De dikke consistentie maakt het niet alleen gemakkelijker om aan te brengen,maar het zorgt ook voor de doeltreffendheid van het product omdat het helpt bij het nemen van de juiste hoeveelheid vloeistof op het borsteltje zodat de cosmetica niet de ogen in loopt. Op die manier gaat een flesje cosmetica 5 maanden van de behandeling mee.

Bijwerkingen: Het wimperserum is niet perfect. Bij het aanbrengen op de oogleden brandt het een beetje en als je stopt met de behandeling is roodheid zichtbaar op de plek van applicatie. Bovendien verloor een van mijn vriendinnen bijna al haar wimpers. Zichtbaar maakt de cosmetica ruimte voor nieuwe wimpers. Ze wilde al opgeven maar ik kon haa rovertuigen om het te blijven aanbrengen. Na 3 weken veranderde spijt in tevredenheid en vreugde om nieuwe haartjes.

Kwaliteit verpakking: Eenvoudige verpakking. De applicator is in de vorm van een borsteltje met zachte haartjes.