Idol Lash: Goed bekend wimperserum uit de VS – verdient het onze aandacht?

Idol Lash is een wimperserum dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten. De cosmetica heeft de markt in de VS al veroverd.

Verlenging en verdikking: Het maakte mijn wimpers zelfs niet een klein beetje langer. Ik heb dezelfde mening over de dikte en de dichtheid van de wimpers. Je kunt zulke veranderingen niet verwachten als er alleen natuurlijke bestanddelen in het wimperserum zitten.

Versterking en voeding: Ik moet toegeven dat het de uitstraling van mijn wimpers heeft verbeterd, maar daar heb ik dan ook 5 weken op moeten wachten. Helaas, natuurlijke ingrediënten zijn niet zo doeltreffend. Echter, na de vermelde hoeveelheid tijd werden mijn wimpers mooi glanzend. Dit is allemaal te danken aan kamille, honingextract, creatine, vitaminen en eiwitten.

Duurzaamheid van resultaten: Omdat de resultaten zo slecht waren, kan ik niet zeggen of de effecten op de wimpers nu meegingen.

Inhoud en doeltreffendheid: Het wimperserum is erg waterig, dus het loopt de ogen in. Als dit iemand overkomt, moet het onmiddellijk worden uitgespoeld met water. Het borsteltje neemt teveel op van de cosmetica, dus geen wonder dat er zoveel wordt verspild.

Bijwerkingen: Het is het waard om, zoals in het geval van andere cosmetica, een test op de huid te doen om te zien of je er een allergische reactie op krijgt. Het grote voordeel van natuurlijke bestanddelen is de zekerheid dat er niets gebeurt (maar het is betere om het zekere voor het onzekere te nemen).

Kwaliteit verpakking: Het wimperserum wordt aangebracht met een borsteltje zoals die van een mascara. Het moet worden verspreid over het bovenste en onderste ooglid. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de applicator in de vorm van een verfkwast prefereer. Het mascara-achtige borsteltje laat de cosmetica achter op de haartjes in plaats van de wortels.